Gastron kahviohjelma

SCAE kumppaneineen järjestää Gastron Barista-lavalla hurjan määrän ohjelmaa. Poimi tietoiskuista ja työpajoista kiinnostavimmat ja tule mukaan! Muista myös baristakisat!

  • Cup Tasting 17.3. kello 13.00–14.30
  • Vuoden Barista 18.3. kello 12.00–15.00
  • Latte Art 18.3. kello 15.00–16.00
  • Coffee in Good Spirits 19.3. kello 13.00–16.00

 

KESKIVIIKKO 17.3.

Kello 12.00–12.15
Tietoisku: Kuinka vastuullista kahvia kaadat kuppiin?
Kahveille on viime vuosina myönnetty monenlaisia sertifikaatteja, jotka takaavat, että kahvi on tuotettu vastuullisesti. Vai takaavatko?
National Coordinator Petra Morbin, SCAE Finnish Chapter

Kello 12.30–12.45
Tietoisku: Löydä kahvin 1000 aromia
Kahvista on löydetty jopa tuhat erilaista aromia. Mikä kahvissa maistuu ja miten kahvia maistellaan?
Päämaistaja Marja Touri, Paulig

Kello 13.00–15.00
Cup Tasting -kilpailu & palkintojenjako
Cup Tastig -kilpailussa etsitään maan parasta kahvin maistajaa. Lämmittelykierroksella vastakkain on kaksi Vuoden Kokki -kilpailijaa.

Kello 15.00–16.00
Tasting: Miltä Cup Tasting -kilpailun kahvit maistuvat?
Tule maistelemaan Cup Tasting -kilpailun kahveja. Löydätkö niistä eroja?

Kello 16.00–17.00
Tasting: Yhdistä kahvit ja sokerit uudella tavalla
Tule kokeilemaan erilaisten kahvien ja sokerien yhdistelmiä. Mikä on millekin paras pari?
 

 

TORSTAI 18.3.

Kello 11.00–11.15
Tietoisku: Mitä seuraavaksi kahvilamaailmassa?
Miten kahvilamaailma kehittyy ja miten Sinä voit viedä sitä eteenpäin? Maailmalta napattuja ideoita.
Baristamestari Lari Järnefelt, Procoffee

Kello 11.30–11.45
Tietoisku: Tavoitteena täydellinen espresso ja vielä parempi cappuccino
Vinkkejä siihen, kuinka hurmaat asiakkaasi nautinnollisella espressolla ja suussa sulavalla cappuccinolla.
Baristakouluttaja ja -sertifioija Ulrika Hannula, Kaffecentralen

Kello 12.00–15.00
Vuoden barista -kilpailu
Vuoden Barista -kilpailussa haetaan Suomen ammattitaitoisinta baristaa – henkilöä, joka valmistaa espressopohjaiset juomat ammattitaidolla ja suurella sydämellä.
Kisan juontaa kaksinkertainen Vuoden Barista Lari Järnefelt

Kello 15.00–16.30
Latte Art -kilpailu
Latte Art -kilpailussa etsitään baristaa, joka tekee upeimmat ja tasalaatuisimmat kuviot vaahdotetulla maidolla espressopohjaisten juomien pintaan.
Kisan juontaa kaksinkertainen Vuoden Barista Lari Järnefelt

Kello 16.30–17.30
Workshop: Kuvioi kahvisi latte artilla
Tule katsomaan ja kokeilemaan espressopohjaisten juomien kuviointia vaahdotetulla maidolla.
 

 

PERJANTAI 19.3.

Kello 12.00–12.15
Tietoisku: Rakenna houkutteleva kahvidrinkkilista
Kaikki tuntevat irish coffeen, mutta mitä muita kahvidrinkkejä voit tarjota? Mikä kahvin ja alkoholin yhdistämisessä toimii ja mikä ei?
Valmentaja Mikael Karttunen, Altia Akatemia

Kello 12.30–12.45
Tietoisku: Tarjotaanko teillä ihan vaan kahvia?
Kahvijuomalistan laajentaminen on helppoa ja hauskaa. Vinkkejä listan piristämiseen ja persoonallisten juomien kehittämiseen.
Koulutusasiantuntija Emmi Hämäläinen, Paulig

Kello 13.00–16.30
Coffee in Good Spirits -kilpailu & palkintojenjako
Coffee in Good Spirit -kilpailussa katsotaan, kuka valmistaa maan parhaat irish coffeet sekä kuumat tai kylmät alkoholipitoiset kahvijuomat.

Lisäksi ESTRADI-lavalla:

TORSTAI 18.3.
Kello 16.30–17.00
Vuoden Barista- & Latte Art -kilpailujen palkintojenjako

PERJANTAI 19.3.
Kello 14.30–15.00
Tietoisku: Piristystä baarimyyntiin – kahvilla!
Kahvi on suomalaisten suosikkijuoma. Mikset hyödyntäisi sitä myös baarissa?
Baristamestari Lari Järnefelt, Procoffee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s