Benjamin voitti Cup Tasting -kisan

Maan taitavinta kahvin maistajaa etsittiin 17.3. Gastro 2010 -tapahtumassa pidetyssä Cup Tasting -kilpailussa. Voiton vei Kaffa Roasterya pyörittävä Benjamin Andberg. Toiseksi tuli Ivan Ore Cafetoria Roasterysta. Kolmas oli Gaffe Marketing Ny:n Kalle Freese. Benjamin lähtee edustamaan Suomea kesäkuussa Lontoossa pidettävään MM-kilpailuun.

Cup Tasting -kilpailussa osallistujat suorittavat kahvinmaisteluradan tarkoituksenaan löytää kahdeksasta kolmen kahvin ryhmästä kaksi samaa kahvia ja yksi ryhmään kuulumaton kahvi.  Tänä vuonna kahvinmaisteluradan suunnitteli ja valmisti Pauligin päämaistaja Marja Touri. Benjamin ylsi hurjaan tulokseen erottamalla kaikki ryhmiin kuulumattomat kahvit!

Kilpailijoiden pisteet ja ajat jakautuivat seuraavasti:

  • Benjamin Andberg, Kaffa Roastery 8/8, 6:17:81
  • Ivan Ore, Cafetoria 5/8, 6:23:57
  • Kalle Freese, Gaffe Marketing Ny 5/8, 6:24:72
  • Anne Teikari, Kaffecentralen 5/8, 6:34:43
  • Niki Leskinen, Gaffe Marketing Ny 5/8, 6:38:31
  • Mia Nikander de Ore, Cafetoria 1/8, 4:14:59

Kilpailun ”lämmittelykierroksella” vastakkain olivat Vuoden Kokki -kisassa menestyneet keittiömestarit Matti Jämsen ja Tomi Björk. Heistä Matti suoritti kahvinmaisteluradan alle kolmessa minuutissa saaden kahvinäytteistä 5/8 oikein!

Mainokset

2 comments

  1. Olispa kiva jos saataisiin kaikille SCAE:n yritysjäsenille ja muille tiedotettua kisoista, että yhä enemmän porukkaa osallistuisi -moni ei varmaan tiedosta taitojaan, esim juuri kokit. Saataisiin kilpailuun uusia kasvoja, taitoja, jännitystä ja varsinaista kilpailun henkeä. Jotta oikeasti se Suomen paras löytyisi. Valitettavasti vaikuttaa siltä että kynnys osallistumiseen on kovinkin korkealla… :/

    • Juurikin näin! SCAEn jäsenille kisoista on tiedotettu, mutta myös yhdistykseen kuulumattomia kilpailijoita olisi kiva saada mukaan. Ehkä sitten ensi vuonna…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s