Suomen Baristamaajoukkue -karsinnat 2011

Oletko lumoavan latte artin tekijä, perinpohjainen paahtaja tai ehkä erinomaisen espresson puolestapuhuja?

Tule mukaan viemään Suomea kahvimaailmankartalle maajoukkue-toiminnan kautta!

Suomen Erikoiskahviyhdistyksen baristamaajoukkueen kokoonpanoa päivitetään. Joukkueeseen voi hakea mukaan kuka tahansa, joka toimii aktiivisesti baristana tai muussa erikoiskahvialan ammattitaitoa vaativassa tehtävässä kuten paahtajana tai kouluttajana. Maajoukkue kootaan Barista JAMissa käytävän kisan perusteella.

Maajoukkueen teamleaderina toimii Roman Kolpaktsi (La Torrefazione, Helsinki), ja perinteiseen tapaan mukaan on kutsuttu myös hallitseva Vuoden Barista Lauri Pipinen. Heidän lisäkseen maajoukkueessa paikka kahdelle Nordic Barista Cupiin kilpailemaan lähtevälle baristalle, sekä useammallekin joukkueen toimintaan mukaan haluavalle.

Maajoukkuekisassa valmistetaan yksi kahvijuoma. Juoman tulee sisältää jotakin sponsoriespressoista, sponsorimaitoa sekä jotakin sponsorisiirappia tai sponsorialkoholia. Käytettävissä on sponsorin espressolaite ja sponsorin blenderi. Kukin kisaajista tuo omat baristatarvikkeensa. Tuomaristo arvioi kahvijuomat yhdessä kilpailijan eduksi laskettavien seikkojen kanssa.

Mikäli haluat osallistua maajoukkuekisailuun, toimita kahvi-CV.si, kasvo- kuvasi ja lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi 13.5.2011 mennessä osoitteeseen karoliina.makela@seko.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s