SCAE Suomen jäsenten kansainvälisen kahvipäivän 29.9.2012 tapahtumat

Kansainvälistä kahvipäivää vietetään tulevana lauantaina 29.9.2012, jolloin eri puolilla maailmaa järjestetään erilaisia tapahtumia kahvin ympärille.

Paahtimot järjestävät maistatuksia ja luentoja, kahvilat tarjoavat usein kahvejaan alennettuun hintaan. Kahvipäivä on ollut myös vahva Reilun Kaupan ja kahvin viljelijöiden puolesta puhuva päivä, jonka tarkoituksena on ollut herättää kiinnostusta kahvin alkuperään, henkilöihin kahvin tuotantoketjun takana ja itse kahvin laatuun. Kahvipäivä voi myös olla yksinkertaisesti vain yksi päivä muiden joukossa, jolloin haluamme nauttia laadukasta, eettisesti kasvatettua sekä rakkaudella paahdettua ja valmistettua lempijuomaamme.

SCAE Suomi onkin kutsunut kaikki jäsenensä tervetulleeksi toteuttamaan kahvipäivään liittyviä tapahtumia ja tarjouksia. Tänne keräämme kaikki SCAElle ilmoitetut tapahtumat kahvipäivänä Suomessa lauantaina 29.9.2012.

Joha & Nyström on ensimmäinen kahvipäivään osallistuva SCAEn jäsen ja J&N pitää lauantaina 29.9.2012 katajanokan putiikkinsa avoinna kaikille halukkaille pienen tauon jälkeen klo 10-16. Ostettavissa on kahveja eri suodatusmenetelmillä ja herkullisia Sunnin leivonnaisia. J&N katajanokan putiikki ei ole nykyään enää henkilöasiakkaille avoinna, joten SCAE Suomi suosittelee piipahtamista Kanavarannassa lauantaina! J&N osoitteessa Kanavaranta 7 C.

 

Kuva: www.dearcoffeeiloveyou.com

Mainokset

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s