Brewers Cup lauantaina 3.11.2012 , ilmoittautuminen alkanut

Hyvät SCAE Suomen jäsenet ja muut kahvialan vaikuttajat,

Brewer’s Cupin aikataulu ja kisapaikka on julkaistu. Kilpailu käydään tänä vuonna lauantaina 3.11.2012 ja kisapaikkana toimii Johan & Nyströmin katajanokan putiikki osoitteessa Kanavaranta 7 C, Helsinki.

Tarkat ajankohdat määräytyvät ilmoittautuneiden kisaajien lukumäärän mukaan, joten kilpailuajat ilmoitetaan ilmoittautumisajan sulkeuduttua. Viime vuonna kilpailu käytiin klo 12-18, mutta tänä vuonna voimme todennäköisesti varautua muutamaa tuntia pidempään mittelöön. Brewers Cupissa kilpailijat valmistavat suodatinkahvia valitsemillaan suodatinmenetelmillä ja tuomareiden valitsema kilpailija vie kotiinsa Brewers Cupin voittajan tittelin. Kilpailun voittaja lähtee edustamaan Suomea Australian Melbournessa järjestettäviin maailmanmestaruuskisoihin vuoden 2013 toukokuussa.

Ilmoittautua voit osoitteeseen nc@scae.fi. Ilmoitathan nimesi, ikäsi ja mihin kilpailuun haluat osallistua. Liitäthän mukaan vielä kuvasi sekä lyhyen kuvauksen itsestäsi ja kahvihistoriastasi. Ilmoittautuminen kisaan sulkeutuu perjantaina 26.10.2012, jonka jälkeen ilmoittautumisia ei oteta enää vastaan. Maakoordinaattori Hanna-Maria Huhtonen tiedottaa kilpailujärjestyksestä, kilpailuajoista ja säännöistä myöhemmin.

 

Kuva: Hario.

3 comments

  1. saisko noista brewers järjestelyistä jo tarkempaa tietoa kun tässä vajaa viikko enää jäljellä. mennäänkö esim 2012 säännöillä ?

  2. Hei Noora ja kiitos kommentistasi,

    ilmoittautuneille kilpailijoille ja tuomareille on lähetetty tarkemmat aikataulut koskien ensi lauantaina 3.11.2012 Johan & Nyströmin showroomilla katajanokalla osoitteessa kanavaranta 7 käytävää suodatinkahvikisaa eli Brewers Cupia.

    Kilpailu käydään viime vuoden 2012 sääntöjen pohjalta, jotka löytyvät osoitteesta: http://www.worldbrewerscup.org/PDF/2012%20WORLD%20BREWERS%20CUP%20RULES%20AND%20REGULATIONS%20-%20VERSION%202012.09.09.pdf.

    Viime vuoden kilpailusta poiketen kilpailijat tarjoilevat tuomareille kolme identtistä suodatinmenetelmillä valmistamaansa kahvia ensin pakollisella kierroksella käytettävästä yhteisestä kahvista sekä seuraavalla kierroksella itse valistamastaan kahvista. Näiden kahden kierroksen yhteenlaskettujen pisteiden perusteella valitaan viisi kilpailua finaalikierrokselle, jossa he tarjoilevat tuomareille kolme identtistä valitsemallaan suodatinmenetelmällä valitsemaansa kahvia. Tämän kierroksen voittaja on Brewers Cupin voittaja.

    Kilpailu alkaa klo 10.00, mutta tuomareita ja kilpailijoita on pyydetty saapumaan paikalle klo 09.00 tuomareiden kalibrointia, infotilaisuutta sekä pakollisen kierroksen yhteiseen kahviin tutustumista varten. Pakollisen kierroksen kahviin voi tutustua vain klo 09.00-10.00 välisenä aikana, joten kilpailijoita suositellaan saapumaan paikalle klo 09.00. Kilpailun voidaan olettaa kestävän noin klo 17.00 asti.

    Lisäinfoa:

    Hanna-Maria Huhtonen
    SCAEn maakoordinaattori
    nc@scae.fi
    +358 40 507 49 88

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s