Suomen parhaat baristat selvisivät helmikuun finaaleihin

Vuoden 2013 Vuoden Barista ja Latte Art -kisojen finalistit on selvillä. Kahdeksan baristaa selvitti tiensä loppukilpailuihin kaksipäiväisissä semifinaaleissa Paulig Instituutissa 28.-29.11.

”Kilpailijoiden taso oli kova, ja oli ilo nähdä niin monta ensi kertaa kisaavaa baristaa mukana. Pienestä jännityksestä huolimatta kisan tunnelma oli välitön ja rento”, kiittelee SCAE Suomen pääsponsorin Paulig Instituutin koulutuspäällikkö Harri Hytönen.

Vuoden Barista -finaalissa nähdään neljä kilpailijaa kahvialan huipulta: Kalle Freese, Emilia Laaksonen, Maria-Riikka Miller ja Lauri Pipinen. Kilpailu käydään Kluuvin kauppakeskuksessa Helsingissä lauantaina 9. helmikuuta 2013.

Latte Art -mestaruudesta kisataan edeltävänä päivänä, perjantaina 8. helmikuuta. Latte Art -finaalissa kahvijuomia taiteilee viisi baristaa: Viivi Ahtiainen, Ella Lindberg, Fredrik Palmén, Sanna Palo ja Lauri Pipinen.

”Finalistit ovat hyvä sekoitus kokemusta ja tuoreutta. Mukana on esimerkiksi yrittäjä ja baristojen MM-kisoissa kilpaillut Lauri Pipinen sekä 17-vuotias Fredrik Palmén. Etenkin Latte Artin semifinaaleissa oli monta ensikertalaista mukana, mikä on hieno juttu”, arvioi SCAE Suomen maakoordinaattori Hanna Huhtonen.

Finaalien tarkka kilpailuaikataulu julkaistaan viimeistään helmikuun alussa.

Kuvia Latte Art -semifinaalista löytyy SCAE Suomen Facebook-sivuilta.

***

SCAE Suomi (ry) on kahvialan yritysten, ammattilaisten ja harrastajien yhteisö. Järjestö on osa kansainvälistä Specialty Coffee Organization of Europe -verkostoa. SCAE Suomi järjestää kahviin liittyviä tapahtumia ja kotimaisia kahvialan mestaruuskisoja.

Lisätietoja:

Hanna Huhtonen

SCAE ry:n maakoordinaattori

nc@scae.fi / +358-40-5074988

 

Kuva: SCAE Suomi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s