SCAE Suomelle valittiin uusi hallitus ja toimihenkilöt

SCAE Suomen hallitus ja toimihenkilöt ovat uudistuneet toimikaudelle 2013-2014. Hallituksen jäsenet ovat puheenjohtaja Lari Salomaa, varapuheenjohtaja Karoliina Mäkelä, hallituksen jäsen Dirk Serlippens, rahastonhoitaja Michael Akins, hallituksen jäsen Mia Nieminen ja sihteeri Mikko Horko. SCAE Suomen maakoordinaattorina jatkaa Hanna-Maria Huhtonen. Lisäksi työssä avustamaan valittiin assistentti Jaana Emilia Manner ja jäsentiedotusavustaja Viktoria Nuottanen.

Kaikki SCAE Suomessa vaikuttavat henkilöt ovat innostuneita kahvista ja toimivat sen puolesta omalla osa-alueellaan. Salomaa toimii Johan & Nyströmillä, Mäkelä Vendorilla ja SEKO:ssa, Serlippens Toinen Keksissä, Akins Kaffa Roasteryllä, Horko on kahviharrastaja sekä Huhtonen työskentelee Good Life Coffeessa. Lisäksi Manner on kahviharrastaja ja Nuottanen on barista ja SCAE Suomen entinen maakoordinaattori.

Uusi hallitus ja toimihenkilöt valittiin SCAE Suomen vuosikokouksessa Johan & Nyströmillä maanantaina 19.8.2013.

Kokouksessa keskusteltiin myös yhdistyksen tulevaisuudesta ja kehityskohteista. Tulevaisuudessa tullaan painottamaan tiedotuksen kehittämistä, kahviaiheisia tapahtumia kilpailuiden ohella sekä koko kahvikulttuurin ja -alan kehittämistä.

 

SCAE Suomi on innostunut lähtemään uuteen toimikauteen ja toivoo muitakin mukaan! Tietoa kilpailuiden ajankohdista, tiloista, koulutuksista ja tapahtumista tulossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s