Lisää kilpailupäiviä varmentunut: Latte Art ja Vuoden Barista-finaali sekä Cup Tasting

Latte Artin ja Vuoden Barista-kilpailun finaalipäivät sekä Cup Tasting-kilpailun päivämäärä ovat varmentuneet.

Cup Tasting eli kahvin sokkomaistelukilpailu järjestetään Gastro Helsinki -messuilla yhtenä päivänä Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.3.2014. Vielä ei ole selvillä järjestetäänkö kilpailu keskiviikkona, torstaina vai perjantaina, mutta odotettavat kilpailijat ja tuomarit voivat nyt ruksia tämän aikataulun kalentereistaan. Gastro Helsinki -messut on ammattitapahtuma hotelli-, ravintola- ja ammattikeittiöalan ammattilaisille. Messut eivät ole siis yleisesti avoinna yleisölle eikä messuille myydä erinäisiä lippuja. Järjestämme kuitenkin mahdollisuuden kaikille kiinnostuneille tulla seuraamaan kisoja. Käyttöömme annetaan tietty lukumäärä pääsylippuja, joiden saannista ja noutamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Kaikki halukkaat pääsevät kyllä siis paikan päälle! Kilpailuiden ilmoittautumistiedot ilmoitetaan lähiaikoina.

 

Lisäksi Latte Artin ja Vuoden Barista-kilpailun päivämäärät ovat varmentuneet. Latte Artin finaalikilpailu järjestetään perjantaina 4.4.2014 ja Vuoden Barista-finaali lauantaina 5.4.2014. Kilpailujen tarkkaa pitopaikkaa ei vielä tiedetä, mutta ne tullaan järjestämään jossain Helsingin keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilaisuuksista muodostuu mahdollisimman viihdyttävä ja viime vuoden finaalit keräsivätkin hyvin yleisöä. Kilpailun ilmoittautumistiedot julkaistaan lähiaikoina.

 

Brewers Cup on kilpailuista ainut, jonka päivämäärä tai paikka ei ole vielä varmentunut. Ne varmistuvat lähiaikoina.

 

SCAE Suomi järjestää vuosittain ainakin neljä kansallista kahvialan kilpailua: Latte Art, Vuoden Barista, Cup Tasting ja Brewers Cup. Kilpailut on suunnattu erityiseti kahvialan ammattilaisille, mutta kilpailuissa on nähty myös ammattitaitoisia kotibaristoja. SCAE Suomella on kilpailuja varten lukuisia vuosittaisia yhteistyökumppaneita. Vuoden 2013-2014 kisakauden yhteistyökumppanit julkaistaan lähipäivinä.

 

Kilpailuiden yhteyshenkilö: Maakoordinaattori Hanna-Maria Huhtonen, nc@scae.fi, +358 40 507 49 88.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s