Latte Artille uudet säännöt vuodelle 2014

World of Coffee on julkaissut maanantaina 16.12.2013 Latte Art- ja Coffee in Good Spirits -kilpailuihin uudet säännöt kilpailuvuodelle 2014.

 

Latte artin uudet säännöt löytyvät World Latte Art -nettisivuilta vapaasti luettavina. SCAE Suomi suosittelee kaikkia ensi vuonna kilpailemaan ryhtyviä tutustumaan uusiin sääntöihin tarkasti jo hyvissä ajoin. Suomen Latte Artin semifinaali järjestetään jo tammikuun 30. päivänä Paulig Instituutissa Helsingin Vuosaaressa. Ilmoittautuminen kilpailuun on auki 2.1.2014-23.1.2014. Ilmoittautumisesta ja päivän ohjelmasta julkaistaan myöhemmin tarkemmat ohjeet.

Myös kahvin ja alkoholin yhdistämiskilpailuun, Coffee in Good Spiritsiin on julkaistu uudet kilpailusäännöt vuodelle 2014. Suomessa kilpailua ei olla normaalisti järjestetty vähäisen osallistumisinnostuksen vuoksi. Säännöt löytyvät myös verkosta World Coffee in Good Spiritsin sivuilta.

Tarkempia kilpailupäivityksiä on tulossa. Siihen mennessä, seuratkaa kilpailut-sivua, josta löytyy kaikki tämänhetkinen tieto vuoden 2014 kilpailuihin liittyen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s