Latte Artin kupit haettavissa harjoituksia varten

Latte Art -kilpailuissa käytetään ennalta määrättyjä, SCAE Suomen omistamia latte-kuppeja ja ne ovat nyt ilmoittautuneiden kilpailijoiden noudettavissa Helsingin Katajanokalta Johan & Nyströmiltä tai Helsingin Kalliosta Good Life Coffeesta. Ulkopaikkakuntalaisille kuppien postitus on myös mahdollista.
SCAE Suomi järjestää tänäkin vuonna Latte Artin suomenmertaruuskilpailut ja kilpailujen semifinaalit käydään torstaina 30.1.2014 Paulig Instituutissa Vuosaaressa noin klo 11-16. Tarkka aikataulu varmistuu kuluvan viikon perjantaina 24.1.2014. Latte Art-kilpailussa käytetään SCAE Suomen omia, Latte Artin virallisia d’Ancapin virallisia latte-mukeja. Mukit ovat nyt noudettavissa kahdesta eri osoitteesta; Good Life Coffeesta (kolmas linja 17) tai Johan & Nystömiltä (Kanavanranta 7).

Kuppeja on varattu kaikille kilpailijoille kuusi kappaletta ja ne tulee palauttaa kilpailupäivänä SCAE Suomen edustajalle Paulig Instituutissa 30.1.2014.

Kuppien postittaminen on myös mahdollista ulkopaikkakuntalaisille. Ota yhteyttä SCAE Suomen maakoordinaattoriin: Hanna Huhtonen, +358 40 507 49 88 / nc@scae.fi.

Latte Art-kilpailussa valmisteetaan kaksi free pour lattea ja kaksi designer lattea kuudessa minuutissa. Näistä molemmista kuvioista tuomareille täytyy esittää printattu kuva etukäteen. Suomen Latte Art-kilpailussa kilpaillaan MM-kilpailujen sääntöjen mukaisesti, mutta vain sen ensimmäisen osion (preliminary round – stage area) mukaisesti. Art bar-osiota ei siis suoriteta eikä macchiato-juomia tehdä.

Jos et ole vielä ilmoittautunut kilpailuun, tee se tällä lomakkeella ennen torstai 23.1.2014 klo 24.00.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s