Vielä on tilaa kilpailevien baristojen koulutukseen 27.1.2014

SCAE Suomi järjestää ensi viikolla Kahviviikon! Tänä aikana maanantaista keskiviikkoon koulutetaan kahvialan ammattilaisia ja torstaina ja perjantaina kilpaillaan kahvialan ammattilaisten semifinaaleissa Paulig Instituutissa. Sertifikaatti- ja tuomaristokoulutus ovat jo täynnä, mutta kilpailevien baristojen koulutuksessa maanantaina 27.1.2014 on vielä muutama paikka jäljellä. Osallistu, sillä tällaista koulutusta ei ole koskaan vielä ollut Suomessa eikä seuraavasta koulutuksesta ole vielä tietoa!
Kurssikuvaus:

1. Kilpailevien baristojen koulutus, Ma 27.1.2014 klo 13.00-18/19.00 @ Kaffecentralen, Särkiniementie 5 C, 00210 Helsinki

Suomen baristakilpailuun osallistuville baristoille suunnaattu koulutus, jossa syvennytään Vuoden Barista -kilpailun sääntöihin, tekniikkaan, makupuoleen, tuomarointiin ja muuhun kilpailuun liittyvään. Koulutuksessa syvennytään laajemmin kahvialalla kilpailemiseen, kilpailuihin valmistautumiseen ja säännöstöön, joten siihen voi osallistua muihinkin kilpailuihin osallistuvat baristat.

Kurssi sopii parhaiten kilpaileville baristoille, jotka haluavat aloittaa kilpauran tai ovat jo kilpailleet. Kurssi lisää tietämystä tarkasta säännöstöstä, tuomaroinnista, teknisistä vaatimuksista ja makupuolesta. Kurssi on teoreettinen ja käytännöllinen. Kurssiin ei sisälly sertifikaattia eikä kirjallista tai käytännön testiä.

Hinta: 89€. Kurssi maksetaan laskulla, joka lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssilla on tilaa 14 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä: Hanna-Maria Huhtonen, +358 40 507 49 88 tai nc@scae.fi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s