Kahviviikko 27.1.2014-2.2.2014

SCAE Suomi järjestää koko Suomen laajuisen kahviviikon maanantaista sunnuntaihin 27.1.2014-2.2.2014. Tänä aikana järjestämme erilaista kahviin liittyvää ohjelmaa Helsingissä ja toivomme myös muiden kahvialan toimijoiden lähtevän mukaan! Järjestämme alkuviikosta alan koulutuksia, loppuviikosta on vuorossa alan kilpailujen semifinaalit, Burundin kahvien julkinen ja ilmainen cuppingtilaisuus sekä viikon päättävät drinksut. Tule mukaan!
SCAE Suomen järjestämässä kahviviikossa on kyse kahvialan ammattilaisten koulutuksista, kilpailuista, julkisesta kahvinmaistelusta ja iltadrinksutapaamisesta. Kahviviikon aikana voit kouluttautua, oppia uutta, maistella uusia kahveja ja tavata muita kahvista pitäviä ammattilaisia ja harrastajia. SCAE Suomen viikon ohjelma on seuraava:

MA 27.1.2014: Kilpailevien baristojen koulutus ilmoittautuneille @ Kaffecentralen

Kilpailevien baristojen koulutus on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Koulutuksessa keskitytään baristakilpailujen säännöstöön, pisteytykseen, tekniikkaan ja kilpailemiseen yleensä. Tämä koulutus on alan ammattilaisille ja ilmoittautuminen päättyy perjantaina 24.1.2014 klo 24.00. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä nc@scae.fi.

TI 28.1.2014: Kansainvälisen SCAE:n barista taso 1 sertifikaattikoulutus ilmoittautuneille @ Kaffecentralen

Tämä taso 1 sertifikaattikoulutus on tarkoitettu noin vuoden verran baristan työssä toimineille henkilöille. Sertifikaatti on tasokoe, joka todistaa baristan taidot ja joka kehittää baristan ammattitaitoa. Koulutus on täynnä.

KE 29.1.2014: Tuomaristokoulutus ilmoittautuneille @ Kaffecentralen

Tuomaristokoulutuksessa käydään läpi kahvialan ammattilaiskilpailuissa tuomaroimista ja kaikkea siihen liittyvää tekniikkaa, pisteytystä ja toimintaa. Tuomaristokoulutus on suunnattu kaikille vanhoille ja uusille tuomareille. Koulutus on täynnä.

TO 30.1.2014 Latte Art -kilpailun semifinaali, @ Paulig Instituutti Vuosaaressa, klo 11-16. Tervetuloa!

Latte Art -kilpailun semifinaalissa kilpailijat valmistavat kuudessa minuutissa yhteensä neljä latte-juomaa kauniilla kuvioilla tuomariston arvioitaviksi. Semifinaaleissa päätetään, ketkä kilpailevat 4.4.2014 järjestettävissä finaaleissa. Tervetuloa seuraamaan kauniiden latte art -kuvioiden syntymistä espresson pinnalle.

TO 30.1.2014 Burundilaisten kahvien maistelutilaisuus by Collaborative Coffee Source @ Kaffa Roastery, Punavuori, klo 19-21.00. Tervetuloa!

Collaborative Coffee Sourcen cuppingtilaisuudessa pääset maistamaan monia erilaisia burundilaisia kahveja ja pääset kuulemaan burundilaisten kahvien kasvatuksesta sekä myynnistä. Tämänkaltainen tilaisuus on harvinainen, joten suosittelemme kaikille osallistumista! Tilaisuus on avoin ja maksuton.


PE 31.1.2014 Vuoden Barista -kilpailun semifinaali, @ Paulig Instituutti Vuosaaressa, klo 10-16. Tervetuloa!

Vuoden Barista -semifinaalissa barista valmistaa viidentoista minuutin aikana tuomaristolle arvioitavaksi neljä espressoa, neljä cappuccinoa ja neljä itse kehittelemää signature-kahvijuomaa. Semifinaaleissa valitaan kilpailijat 5.4.2014 järjestettäviin finaaleihin. Tervetuloa katsomaan, kun kilpailijat ottavat mittaa toistensa baristan taidoista.

PE 31.1.2014 Kahviviikon päätösdrinksut @ Books And Antiques, Kamppi klo 19 ->. Tervetuloa!

SCAE Suomen kahviviikon ohjelma päättyy yhteisdrinksuille uuteen drinkkibaariin Helsingin Kamppiin. Tule tapaamaan uusia ja entisiä tuttuja drinkin äärellä. Huomioitavaa: ilta kulkee omakustanteisesti  ja on suunnattu yli 18 vuotiaille.

Tervetuloa nauttimaan, oppimaan ja kilpailemaan kahveista!

Kahviviikko_Kuva+kuvitus

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s