Kalle Freese jää pois Vuoden Barista 2014 -finaalista, Helka Ikonen Freesen tilalle

Vuoden 2013 Barista Kalle Freese on jättäytynyt pois Vuoden Barista 2014 -kilpailun finaalista kolme viikkoa ennen kilpailua henkilökohtaisista syistä. Freesen tilalle finaaliin nousee semifinaaleissa seitsemänneksi jäänyt turkulainen, Cafe Artissa baristana työskentelevä Helka Ikonen. Vuoden Barista 2014- kilpailu järjestetään lauantaina 5.4.2014 Helsingissä Teurastamon alueella Kellohallin tiloissa. Tervetuloa!

Kilpailussa kuusi finalistia valmistavat 15 minuutissa tuomaristolle neljä espressoa, neljä cappuccinoa ja neljä omaa signature-kahvijuomaa. Kilpailussa arvioidaan kahvien maun lisäksi kilpailijan ammattitaitoa, esityksen kokonaisuutta ja kekseliäisyyttä. Etenkin signature-juomat ovat olleet aina kiinnostavia yhdistelmiä kahvia, hedelmiä, sokeria, suklaata tai lähes mitä tahansa raaka-aineita.

Tänä vuonna Vuoden Barista 2014- ja Latte Art 2014 -finaalit järjestetään Helsingissä Teurastamon Kellohallilla Sörnäisten ja Kalasataman metroasemien läheisyydessä. Latte Art -kilpailu järjestetään perjantaina 4.4. klo 15-19 ja Vuoden Barista- kilpailu lauantaina 5.4. klo 11.30-18.30.

Finaalit ovat katsojille avoimet ja ovatkin mukava perhetapahtuma. Baristojen ammattitaitoisia esityksiä seuratessa voi nauttia lounasta tai lasillisen viiniä, sillä finaalit järjestetään Kellohallin ravintolan tiloissa. Tervetuloa!

 

Kilpailukoordinaattori: Hanna-Maria Huhtonen, 040 507 49 88, nc@scae.fi

Helka Ikonen: 050 378 11 02

Kalle Freese: 050 355 10 93

 

kalle

Kalle Freese jättäytyi pois vuoden 2014 finaaleista.

helkaiso

Turkulainen Helka Ikonen kilpailee nyt Vuoden Barista 2014 -finaalissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s