Vuoden Barista ja Brewers Cup ilmoittautumiset auki

Vuoden Barista ja Brewers Cup -kilpailut järjestetään Helsinki Coffee Festivalin yhteydessä Helsingin Kaapelitehtaalla.

10575347_861940257213316_5478087613723151717_o

Brewers Cup SM lauantaina 23. huhtikuuta

Vuoden Barista sunnuntaina 24. huhtikuuta

Ilmoittautuminen on nyt auki molempiin kilpailuihin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28. helmikuuta klo 23.00. Ilmoittautua voit tästä. Kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa kahvialan ammattilainen tai kahviharrastajakin.

Huomiothan, että kilpailijalla tai hänen edustamallaan yrityksellä tulee olla voimassa oleva SCAE:n jäsenyys. Vuoden 2016 kilpailumaksu muille kuin SCAE Suomen sponsoreille on 25€ ja se tulee olla maksettuna viimeistään kilpailupäivänä. Tällä summalla voi osallistua kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin SM-kilpailuihin.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on varauduttava semifinaalikierrokseen, mikäli kilpailijoita ilmoittautuu suurempi määrä. Mahdollinen semifinaali järjestetään 21.-22. huhtikuuta. Ilmoittautuneille varmistetaan mahdollinen semifinaalipäivä ilmoittautumisen sulkeuduttua.

image010Molemmat kilpailut käydään uusilla, vuoden 2016 säännöillä. Säännöt voit tarkistaa Vuoden Baristaan tästä ja Brewers Cupiin tästä.

Tämän vuoden laitesponsorinamme on Johan & Nyström, joka toimittaa Vuoden Barista -kilpailuun Black tai White Eagle espressokoneen sekä Mahlkönig K30 Vario Air ja EK43 espressomyllyt. Kilpailija saa halutessaan tuoda oman saman mallisen (K30 Vario Air tai EK34) espressomyllynsä suorituksessaan käytettäväksi.

Brewers Cup -kilpailun suljetulla kierroksella kaikki kilpailijat käyttävät laitesponsorimme toimittamaa Mahlkönig EK43 myllyä. Avoimelle kierrokselle kilpailijat voivat halutessaan tuoda itse valitsemansa myllyn.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Viivi Ahtiainen, maakoordinaattori

nc@scae.fi  +358 50 3592 805

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s