Viisi minuuttia suomenmestareiden kanssa

Maailmanmestaruuskilpailut käydään 22.-25.6. Dublinissa. Suomea edustavat Jarno Peräkylä ja Mikaela Wallgren ovat treenanneet suorituksiaan MM-kisalavoille. Kysyimme heiltä vähän fiiliksiä harjoittelusta ja tulevista kisoista. 

 

Hei Jarno! Edustat Suomea tämän vuoden World Barista Championship –kilpailussa. Miten sinun treenisi ovat menneet?

”Treenaaminen on mennyt tosi kivasti. Alan olla tyytyväinen koko pakettiin ja nyt vaan hiotaan, jotta suoritus menisi Dublinissa putkeen.”

Millä kahvilla olet lähdössä mukaan maailmanmestaruus taisteluun?

”Kisaan tuoreen sadon Ninety Plus Percillä, joka on korkeatasoinen geisha-lajikkeen kahvi Panamasta. Paahtajana toimii Petri Nieminen Bean & Burner -paahtimolta.”

Onko sinulla tavoitteita ensimmäisiin maailmanmestaruuskisoihisi?

”Taso tulee varmasti olemaan tosi kova, enkä ole mitään tulostavoitetta asettanut. Tavoitteena on vetää suoritus läpi ilman virheitä ja siten, että olen siihen itse tyytyväinen.”

Millainen fiilis sinulla on ennen kisoja?

”Todella jännittynyt fiilis! Alle viikon päästä on lähtö ja kamalasti olisi muistettavaa. Pitää muistaa tehdä välillä muitakin kuin kisajuttuja, jotta pysyy pää kasassa. Odotan koko World of Coffee -tapahtumaa tosi innoissani.”

 

Hei Mikaela! Lähdet nyt toista kertaa edustamaan Suomea World Brewers Cup –kilpailuihin. Miten sinun treenit ovat sujuneet?

”Treenaamista on ollut paljon!! Olen treenannut molempia Compulsary että Open serviceä, hionut ja treenannut puhetta, sekä vapauttanut kofeiinihöyryjä kuntosalilla ja lenkkipolulla. Pitää muistaa treenata mielen lisäksi myös kehoa, siten jännitystä on helpompi hallita. Päivät on olleet viime viikkoina pitkiä ja venyneet yöhön saakka monesti. Nyt on torstai, viikko ennen kisasuoritusta, ja pidin toiseksi viimeisen treeniesityksen työkavereille muutama tunti sitten. Huomenna vielä rundi ennen kun pakkaan loputkin tavarat Dublinia varten! Jes, pian mennään!”

Millä kahvilla lähdet kilpailemaan tänä vuonna?

”Kisaan mun kaikkien aikojen lempikahvilla, samalla kun Suomen mestaruuskisoissa eli Kieni Keniasta! Se on mehukas, makea ja huikea kahvi jota The Coffee Collective on ostanut 6 vuotta putkeen. Itse olen päässyt suodattamaan Kieniä 2,5vuoden ajan ja se vieläkin päivittäin pysäyttää mut upeudellaan.”

Millainen fiilis sinulla on ennen kisoja?

”Kisafiilikset alkaa olemaan huipussaan ja vetäisin oman suoritukseni jo mielläni heti huomenna!️ Eli valmiita ollaan!”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s