Kilpailijaesittelyssä: Joakim Dyhr

Brewers Cup -kilpailija:

IMG_9983_

Joakim Dyhr

Johan & Nyström

Kuka on Joakim?
Ikuinen opiskelija. Olen päätoimisesti opiskelija ja työskentelen osa-aikaisena baristana Johan & Nyströmissä lentokentällä. Vapaa-ajalla luen paljon kirjoja, minulla on koira, maalaan akvarellitauluja ja tykkään myös musiikin kuuntelusta.

Miten päädyit kahvin pariin?
Ennen Johan & Nyströmillä työskentelyä olin töissä Picnicissä. Lari Salomaa kävi kerran asiakkaana ja juttelimme kahvista. Hän pyysi ottamaan yhteyttä, jos minusta joskus tuntuu siltä, että haluaisin perehtyä hieman toisenlaiseen kahvimaailmaan.

Mikä sai lähtemään kisaamaan?
Osallistuin kilpailuihin ensimmäisen kerran viime vuonna. Muut kilpailut menivät hyvin, mutta Brewers Cup olisi voinut mennä paremmin. Nyt haluan parantaa suoritustani ja kilpailla itseäni vastaan. Ennen kaikkea tavoitteenani on itseni ylittäminen ja voittaminen. Se, että sellaisessa tilassa pystyy kaivamaan itsestä ennen näkemättömiä voimia. Kilpailemiseen on myös hyvä mahdollisuus työnantajan tuen takia.

Paras kahvimuistosi?
Ne olivat ensimmäisiä päiviäni lentokentällä, kun meillä oli cupping. Siihen asti kahvi oli ollut vain ”kahvia”, mutta kun pääsin maistamaan erästä etiopialaista mansikkaista, makeaa, mehumaista kahvia, syntyi suuri ahaa-elämys. Maku oli niin erilainen kuin mihin aiemmin olin tottunut. Eikä siihen vaadittu mitään kikkailua, vain hyvät laadukkaat pavut!

scae_facebook_2017_FIN

Joakim osallistuu Brewers Cup -kilpailuun Helsinki Coffee Festivaleilla Kaapelitehtaalla 22.4. Nappaa lippusi Tiketistä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s