Kilpailijaesittelyssä: Nikko Guofeng Liu

Vuoden Barista -kilpailija:

10358134_10

Nikko Guofeng Liu

ANDANTE

Kuka on Nikko?
Olen kotoisin Kiinasta, muutin Suomeen opiskelemaan vuonna 2009. Helsinki tuntui täydelliseltä paikalta. Omistan Andanten yhdessä tyttöystäväni kanssa.

Miten päädyit kahvin pariin?
Tyttöystävälläni oli aina ollut unelma perustaa oma kahvila ja autoin häntä toteuttamaan unelmansa. Aloitin tyhjästä ja opettelin katsomalla kahvivideoita Youtuben kautta. Kahvi alkoi kiinnostaa ja vei mennessään.

Mikä sai lähtemään kisaamaan?
Tämä on toinen kerta Vuoden Barista -kilpailussa. Sijoituin viime vuonna toiseksi Cup Tastersissa. Siitä sain lisää itseluottamusta ja inspiraatiota. Lähden Barista-kilpailuun, koska samalla tavalla haastan itseäni, kun teen työtäni baristana asikkaille joka päivä.

Paras kahvimuistosi?
Kun harjoittelin rutiinia viime vuoden Barista-kilpailuun. Kahvi oli Kolumbialainen Geisha Cerro Azul. Sain onnistumaan siitä tuplashotin, mikä oli mieletön makukokemus! Sen jälkeen en onnistunut saamaan niin hyvää espressoshottia, mutta tavoitteenani on saada vielä yhtä hyvä lopputulos aikaiseksi: kahvi voi maistua niin makealta ja monivivahteiselta.

Matkustelen paljon ja muistan hyvin eri paikkoihin liittyvät parhaat kahvit. Hyviä muistoja parhaista kahveista, jotka muistaa aina.

scae_facebook_2017_FIN

Nikko osallistuu sunnuntaina 23.4. Kaapelitehtaalla Vuoden Barista -kilpailuun. Lippuja Helsinki Coffee Festivaleille saat Tiketistä. Tule seuraamaan kuka voittaa tämän vuoden suomenmestaruuden!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s