Kilpailijaesittelyssä: Annika Hotti

Brewers Cup -kilpailija:

16819362_13

Annika Hotti

Kaffillari / Kuori Food and Wine

Kuka on Annika?
Poljettavan kahvilan, Kaffillarin perustajajäsen ja kahvivastaava Kuori Food and Wine -ravintolassa.

Miten päädyit kahvin pariin?
Perustimme Kaffillarin yhdessä Eetu Korhosen ja Toivo Vuorelan kanssa keväällä 2015. Halusimme tarjota asiakkaillemme laadukasta kahvia ja tehdä yhteistyötä Turun Kahvipaahtimon kanssa. Yhteistyön myötä ovet ihmeelliseen laatukahvin maailmaan aukesivat ja ymmärsin, että kahvi voi oikeasti maistua hyvältä. Siihen asti olin fiilistellyt kaikkea kahvikulttuuriin liittyvää, paitsi itse kahvia. Sitä piti ”maustaa” maidolla ja sokerilla, että sai ylipäänsä kurkusta alas. Kun tajusin, miltä kahvin kuuluisi maistua, niin lähti heti täysin lapasesta.

Mikä sai lähtemään kisaamaan?
Sävyn Aleksi ja Sanni yllytti, koska kukaan ei kuulemma tehnyt kolmea kahvia samaan aikaan, niinku me Kaffillarissa. ;)
Lisäksi halu ylittää itsensä ja oppia mahdollisimman paljon uutta innosti.

Paras kahvimuistosi?
Paras kahvimuisto on Kaffillarin ensimmäiseltä kesältä kun me poljettiin Kaffillari Turusta Tampereelle. Matkalla tarjottiin kahvia ihmisille ja Punkalaitumella eräs eläkeläismies kiitteli kovasti ja sanoi kupillisen olleen paras, mitä hän oli ikinä juonut, vaikka olikin nauttinut suuria määriä kahvia elämänsä aikana. Se tilanne ja palaute jäi kokonaisuudessaan kyllä elävästi mieleen.
Toinen juttu, joka tulee mieleen on se kun kävin joka aamu Barcelonassa aamukahvilla työpaikan viereisessä kahvilassa, eikä mun koskaan tarvinnut tilata mitään, koska ne tiesi mitä mä aina otan. Yhtenä aamuna tarjoilija oli piirtänyt kahvin päälle mut skeittaamassa. Se oli hauskaa ja persoonallista asiakaspalvelua. Kahvin mausta sen sijaan ei nyt varmaan kannata puhua mitään ;)

 

scae_facebook_2017_FIN

Tule paikanpäälle katsomaan miten Annika pärjää Brewers Cup -kilpailuissa vuoden kahvintuoksuisimmilla festareilla Helsinki Coffee Festivaleilla Kaapelitehtaalla lauantaina 22.4. Liput löydät Tiketistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s