Vuosi paketissa – kiitos sponsoreille!

Nyt kun vuosikokous on takana ja uusi hallitus kasassa, on hyvä hetki katsoa kulunutta vuotta ja kiittää vielä kerran sponsoreitamme ja jäseniämme tuesta!

Olemme tänä vuonna järjestäneet yhdessä sponsorien kanssa kisoja ja juhlistaneet erilaisia syntymäpäiviä ja muita etappeja. Sponsoreilla ja jäsenillä on ollut erilaisia uusia projekteja ja tapahtumia. Kaikesta näkee, että Suomessa porskutellaan eteenpäin kahvin tiimoilla joka tavalla ja kahvin laatu, eettiset arvot ja kestävyys koskettavat yhä useamman kahvinystävän sydäntä.

Toivotamme kaikille oikein mahtavaa Uutta Vuotta ja riemuisaa kahvijuhlaa koko seuraavalle vuodelle!

 

Johan&Nyström pieni
Johan & Nyström on ollut jälleen tänäkin vuonna monessa mukana. He ovat aina aktiivisia joka saralla, niin tapahtumissa kuin kilpailuissa. Ja mikä tärkeintä, he jatkavat hienoa työtään joka päivä Katajanokalla.
Kaffa Roastery-logo 300ppi rgb
Kaffa Roastery juhlisti tänä syksynä 10-vuotista taivaltaan! On maisteltu viskikahvia ja tehty Kaffa Handshake-sopimuksia.
logo_coffee-roasting-co
Tapasimme Mokkamestarit kevään Helsinki Coffee Festivaleilla. He ovat olleet mukana mm. pioneeriprojektissa Myanmarissa! Tulevaisuuden suunnitelmissa on tukea yhä vahvemmin naisviljelijöitä Female Farmed -teemalla.
kaffecentralen
Kaffecentralenin kanssa järjestimme Cup Tasters SM-kisat ja saimme kisalaitteet Brewers Cup ja Vuoden Barista -kisoihin.

 

Moccamaster_HANDMADE_logo_small
Moccamaster sponsoroi meille tänä vuonna laitteet Cup Tasters SM-kisoihin

 

Dallmayr Coffee at its best
Mixtec tekee juoma-alalla laajasti töitä. Heidän valikoimansa kahvibrändi Dallmayr on ollut näkyvillä mm. erilaisissa messutapahtumissa. Joko testasitte Jallu-Butter-Latten, jonka reseptin drinkkitaituri Markus Sillanpää antoi meille? Tsekkaa resepti täältä!

 

HKP
Helsingin Kahvipaahtimo avasi uuden päiväkahvibaarin Keskuskadun Vepsäläinen / Habitat -myymälään!

 

CoffeaLogo
Coffea piti Jyväskylässä specialty kahvin lipun korkealla ja kasvatti erikoiskahvin osuutta myynnissään. Myös baristakurssien suosio on ollut nousussa. Tapasimme Coffean Jorgosin viime kevään kahvifestareilla!
RobertsCoffeeLogo
Since 1987! Robert’s Coffee täytti tänä vuonna huikeat 30 vuotta! Juhlan kunniaksi yritys avasi uuden upean jugendtyylisen lippulaivakahvilan Pohjois-Esplanadille.
logo200x200
Mitä tekisivät baristat ilman hyvää maitoa? Tänä vuonna saimme Valion uudeksi sponsoriksemme! Tällä kaudella järjestimme Valion kanssa paritkin Latte Art Throwdownit.

 

PauligLogo
Paulig on tehnyt loistavaa työtä kestävien tuotantotapojen edistämiseksi. Tiesitkö, että 1% maailmassa tuotetusta pavusta matkaa Pauligin paahtimoihin? Paulig Kulma vietti tänä syksynä ensimmäiset synttärijuhlansa!
Näyttökuva 2016-01-24 kello 10.46.42
Good Life Coffee täräytti 5-vuotta kuppiin! Ei olisi Kalliota ilman GCL:tä, vai mitä olette mieltä?
RPR_logo_rgb
30-vuotisjuhla on luonnollisesti näkynyt myös Robert Paulig Roasterylla! Paahtimo on muuttanut Katajanokalta Malmin kautta Porvooseen. Paahtimolla on pohdittu paljon, mitä sinä aikana on tehty ja millä he haluavat aloittaa neljännen vuosikymmenen. Luvassa on huiketa uudistuksia niin tuotteisiin kuin paahtimon ilmeeseen – tapahtumista puhumattakaan!

 

logo
Niin… kaikkihan tietää mistä ne suomenmestarit tulee… Tänä vuonna Kahvila Sävyn Tiina Koivikko vei voiton Cup Tasters SM-kilpailuista ja Aleksi Kuusijärvi nappasi Brewers Cupin Suomen mestaruuden.

 

Caffi logo
Caffi teki esimerkillistä työtä työntekijöidensä tukemisessa kilpailuissa. Jarno Peräkylä voitti Suomen Vuoden Barista -kilpailut tämän tuen siivittämänä!
papu_logo
Jos et ole vielä maistanut vietnamilaista kahvia, suuntaa tänne! Papu Cafen poppoota näimme tänä vuonna mm. Aeropress-kisoissa.
PIRKANMAAN_LOGO (1) (1)
Tämän Tampereen toisen paahtimovahvistuksemme tapasimme myös kahvifestareilla! Juttelimme vastuullisesta kahvikaupasta ja paahtimon syntytarinasta.
baristalogovit
Suomen Baristayhdistyksen yhtenä vuoden kohokohtana oli syksyn matka Osloon. Reissuun kuului mm. cuppingia Tim Wendelboen kanssa ja visiitti Kaffikaze Coffee Festivaleille.

 

WCbox_EST.94_PMS2756C
Wayne’s Coffeen kahvilan voit löytää nykyisin Forumista, Lönnrothin kadulta tai Lauttasaaresta.
LaTorreLogo
Tiesittekö, että Hakaniemen Kauppahallista saa nykyään koulutettujen baristojen tekemää kahvia?? La Torrefazione avasi juuri uuden kahvilansa hakislaisten riemuksi.
Näyttökuva 2016-01-26 kello 10.38.00
Maja Coffee Roastery ihastuttaa meitä olemassaolollaan Lehtisaaressa. Heistä tehtiin mielenkiintoinen juttu GoodCoffee Guide Stand Guidebook -julkaisuun. Artikkelin voit lukea täältä.
KahviCharlotta_Logo_mail
Kahvi Charlotta on kasvattanut tänä vuonna perhettään rytinällä! Keväällä avautui kolmas kahvila Korkeavuorenkadulle ja lokakuussa Tikkurilan Kulttuuritalo Vernissa sai ilokseen Kahvi Charlottan porukan ja laatukahvit taloonsa.

 

Hyvää uutta vuotta kaikille, ensi vuonna jatketaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s