Brewers Cup -kilpailijaesittelyssä Sandra!

Brewers Cup -kilpailija 2018:

monoclekaffa

Sandra Halme

Missä olet töissä?
Kaffa Roastery

Mikä sai lähtemään kilpailemaan?
– Haluan haastaa itseäni ja kehittyä sekä baristana, että asiakaspalvelijana. Kilpailut ovat myös hyvä paikka jakaa uusia ideoita ja tutustua muiden kilpailijoiden työskentelytapoihin.

Mikä sai kiinnostumaan kahvista?
– Olin töissä pari vuotta ns. ”peruskahvilassa” ennen Kaffaa. Siellä espresso valui miten sattuu ja maistui joko ihan siedettävältä, tai aivan kuralta, riippumatta kellonajasta tai kahvin tekijästä.
En tajunnut yhtään mistä tämä johtui ja mitkä muuttujat vaikuttivat makuun. Tämä ärsytti, ja samalla kiinnosti kovasti, joten päätin ottaa asiasta selvää.
Pääsin työpaikan kautta Kaffecentralenin baristakurssille ja aloin lukea aiheesta lisää. Myöhemmin sattumalta huomasin, että Kaffalle haettiin baristaa. Loppu onkin historiaa. 

Paras kahvimuisto?
– Vaikea valita yhtä parasta muistoa, mutta yksi parhaimmista on ehdottomasti viime syksyn Aeropressin MM-kisat Seoulissa. Tapahtuma oli konkreettinen esimerkki siitä, miten kahvi tuo samantyyppistä jengiä yhteen ja miten kahvin kanssa voi samalla pitää hauskaa ja mennä, ainakin ”perusjampan” silmissä, uskomattoman syviin vesiin.

 
29749961_1940128892727775_7637316398587938061_o
Tule seuraamaan Brewers Cup -kilpailua Helsinki Coffee Festivaleille Kaapelitehtaalle! Semifinaalikierros käydään ammattilaispäivänä perjantaina 20.4. ja finaalit nähdään sunnuntaina 22.4.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s