Brewers Cup -kilpailijaesittelyssä Tiina!

Brewers Cup -kilpailija 2018:

tiina

Tiina Jokelainen

Missä olet töissä?
 – Paahtimo- ja suklaakauppa Caffissa.
 
Mikä sai lähtemään kilpailemaan?
 – Halusin haastaa itseäni, oppia lisää kahvista ja saada kokemusta kahvikisoista. Tulossa on ensimmäinen kilpailukokemukseni kahvin saralla, joten tiedossa on jännät paikat.
 
Mikä sai kiinnostumaan kahvista?
 – Olin ollut jo pitkään ravintola-alalla, mutta halusin elämääni jotain uutta. Ensin ajattelin harrastusmielessä paneutua enemmän kahvin saloihin ja piipahdinkin Ison Omenan Caffi -liikkeeseen ostamaan itselleni Aeropressiä. Siitä hetkestä kahvi-innostukseni sitten lähti. Juteltiin myyjän kanssa mukavia kahvista ja päädyin tästä kohtaamisesta ja kahvista innostuneena myöhemmin hakemaan heille avoimella hakemuksella töihin. Tällä tiellä ollaan edelleen. Kahvi-innostukseni lähti lopullisesti nousuun vasta nykyisessä työssäni hyvän kahvikoulutuksen, sekä kahvista innostuneiden työkavereiden ja asiakkaiden myötä.
 
Paras kahvimuisto?
 – Niitä on monia. Suurin osa liittyy vahvasti kahvin seuralliseen puoleen. Pidän kahvin sosiaalisesta ja ihmisiä yhdistävästä tekijästä: minne tahansa maailmalla meneekin, niin kaikkialla on omanlaisensa kahvikulttuuri ja jokaisella ihmisellä on jotain sanottavaa kahvista ja kahvin äärellä. Kahvi rytmittää elämää, tuoden hetkeksi palan aromikasta taivasta arjen keskelle. Kahvi liittyy myös oleellisesti jonkun asian kruunaamiseen: kun jossain on onnistuttu tai valmistuttu tai päätöksiä tehty, keitetään kahvit. Vaikka itse tykkäänkin juoda kahvia, niin parhaat kahvimuistoni liittyvät hetkiin kun olen saanut tarjoilla muille ihmisille hyvää kahvia. Siksi parhaat kahvimuistot liittyvät vahvasti työhöni tai (juhla)hetkiin joissa minua on pyydetty keittämään kahvit. Myös avopuolison kanssa vietetyt kahvihetket aamuisin sanomalehden kera ovat niitä joita en vaihtaisi pois.
 
 
 
29749961_1940128892727775_7637316398587938061_o
Tule seuraamaan Brewers Cup -kilpailua Helsinki Coffee Festivaleille Kaapelitehtaalle! Semifinaalikierros käydään ammattilaispäivänä perjantaina 20.4. ja finaalit nähdään sunnuntaina 22.4.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s