Kilpailut

Vuoden 2017 kilpailuaikataulut julkaistaan pian!

Vuoden 2017 SM-kahvikilpailut:

  • Cup Tasters SM
  • Brewers Cup SM
  • Vuoden Barista 

 

Lisätietoa kisoista sekä kisakohtaiset ilmoittautumisohjeet luvassa myöhemmin. Seuraa ilmoittelua kotisivuillamme ja FB-profiilissamme

SCA Finland:n päätehtävä on koulutusten ja alan tapahtumien lisäksi järjestää vuosittaiset SCA:n kansainvälisten sääntöjen mukaiset kansalliset kahvialan ammattilaiskilpailut. Kansainvälinen SCA on luonut monta erilaista kahvikilpailua, joissa kaikissa pääasiassa on kahvi, mutta valmistustavat tai esiintyminen vaihtelevat.

Suomen kansallisten kilpailuiden voittajat SCA Finland lähettää edustamaan Suomea kansainvälisiin SCA:n kilpailuihin sponsoriavustuksillaan. Suomalaiset ovat jo vuosien ajan ottaneet osaa kansainvälisiin kahvikilpailuihin. Vuoden 2017 MM-kilpailut järjestetään seuraavanlaisesti: World Brewers Cup Championship, World Cup Tasters Championship, World Latte Art Championship ja World Coffee In Good Spirits Championship järjestetään kesäkuussa 2017 Budapestissa osana World of Coffee -kahvimessuja. World Barista Championship järjestetään marraskuussa Etelä-Koreassa.

Kahvikilpailuiden tarkoitus on nostaa kansallista ammattiosaamista ja -innostusta sekä kansainvälistää Suomen kahvialan toimintaa. Lisäksi kansainvälisten kilpailuiden kautta hankitut kontaktit ja ammatti-inspiraatio ovat usein korvaamattomia.

Tällä hetkellä SCA Finland järjestää vuosittain ainakin Vuoden Barista -,  Brewers Cup- ja Cup Tasting -kilpailut.
Kilpailujen säännöt (uusimmat säännöt päivitetään niiden tultua julki):

Lue lisää Suomen kilpailuista:

 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Mainokset